1 szelfi =
100 Ft adomány
a Magyar Vöröskeresztnek!

Most Te is segíthetsz!

Csak egy szelfi, pár kattintás és már meg is van.

1.

Készíts

magadról vagy magatokról barátaiddal egy szelfit.

2.

Töltsd fel

a képet a plazmaadovagyok.hu oldalra és rakd rá a PlazmaPontos képkeretet!

3.

Tedd közzé

ezt a képet Facebook vagy Instagram oldaladon! Használd az #enissegitek vagy a #plazmaadovagyok hashtag-et!

Ezért cserébe a PlazmaPontok 100 Ft adománnyal támogatják a Magyar Vöröskeresztet a Te nevedben!


Nem lehetünk elég hálásak plazmaadóinknak, amiért plazmaadásaikkal nap, mint nap hozzájárulnak, hogy könnyebbé tegyék a beteg emberek mindennapjait. Azt is tudjuk, hogy sokan vannak még, akik szeretnének segíteni, de életkoruk, különféle egészségügyi tényezők vagy egyéb okok miatt sajnos nem adhatnak plazmát. Arra gondoltunk, hogy most nekik is lehetőséget teremtünk, hogy segíthessenek.

Ahhoz, hogy most Te is segíthess, és a nevedben 100 Ft-tal támogathassuk a Magyar Vöröskeresztet, akár plazmaadó vagy akár nem, csupán csak pár egyszerű dolgot kell megtenned.

A képkeretező alkalmazáson belül válaszd ki az általad használni kívánt képkeretet attól függően, hogy plazmaadó vagy, avagy sem. Készíts egy szelfit képkeretező alkalmazásunkkal, vagy töltsd fel egy már korábban készült képedet. A megszerkesztett képet töltsd le alkalmazásunkból eszközödre, majd tedd közzé azt Facebook vagy Instagram oldaladon. Képkeretező alkalmazásunk arra is lehetőséget kínál neked, hogy az elkészült képet azonnal megoszd a Facebook-on, de mivel ez megosztásnak számít, a kép nem kerül majd be fényképeid közé.

Fontos, hogy közzétételnél használd az #enissegitek vagy a #plazmaadovagyok hashtag-et!

Csupán ennyi az egész és máris hozzájárultál, hogy újabb 100 Ft adománnyal támogassuk a Magyar Vöröskeresztet.

Adományozó kampányunk 2019. november 15-től december 17-ig tart!

Eddig már több mint 4700 szelfi készült!
Legyen a Tiéd a következő!


Most Te is segíthetsz!

Próbáld ki képkeretező alkalmazásunkat!

Képkeret választás

Ha pedig úgy döntöttél, hogy plazmáddal is szeretnél segíteni, akkor most itt a legjobb alkalom, hogy csatlakozz a Plazma Pontok segítő közösségéhez.

A Plazma Pontokon most ugyanis idén hamarabb jön a karácsony!
Az első adóknak most 12.000 FT ÉRTÉKŰ JUTTATÁST adunk az alkalmassági vizsgálattal együtt.

Sőt egy mozijegy és egy értékes ajándék is a Tiéd lehet, ha eljössz hozzánk egy alkalmassági vizsgálatra legkésőbb 2019. december 20-ig, majd a sikeres alkalmassági vizsgálatot követően ellátogatsz hozzánk 3-szor legkésőbb 2020. január 31-ig!

Plazmaadásonként pedig már 7000 Ft értékű juttatást adunk!

Tehát, ha most jelentkezel plazmaadónak és sikeres alkalmassági vizsgálatod után ellátogatsz hozzánk legalább 3-szor 2020. január 31-ig, akkor 26.000 Ft juttatást, egy mozijegyet és egy értékes ajándékot vághatsz zsebre! Nem beszélve arról, hogy így a rászoruló betegeken is segíthetsz.

További részletek